Laminaattien kulutuksenkesto

Laminaattien kulutuksenkestoa mitataan kulutustestillä, jonka tulos määrittää pinnan kulutuksenkestoluokan alimmasta 31 luokasta kestävimpään luokkaan 34. Erinomaisista kulutuksenkesto-ominaisuuksista huolimatta kaikki laminaattityypit voivat naarmuuntua väärin käytettyinä, joten vain ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä ja säännöllisellä puhdistuksella voidaan varmuudella ylläpitää pinnan virheettömyyttä ja lattian pitkäikäisyyttä. Laminaatin puhdistuksessa tulee aina noudattaa valmistajan ohjeita.

SUORALAMINAATIT (DPL)
Bauclic Style Bauclic Home
KL32KL31
8 mm7 mm

SUORALAMINAATIT (DPL)

Kulutuksenkestoluokat 32 ja 31

Bauclic Style ja Bauclic Home
HINTALUOKKA: n.10-30,00 / m2, sis. alv 24 %

RAKENNE

Vastustuskykyinen, erittäin hyvin kulutusta kestävä päällyste

Kuosipaperi

Quell-Stop luonnon puukuidusta tehty runkolevy

Vastakerros

Pintakerros (0,2 mm) sisältää  kuvio- ja kulutuskerroksen yhdessä ja se liimataan suoraan yhdessä vaiheessa hdf- runkoon (Directly Pressed Laminate, DPL). Pohjassa on vastalaminaatti rakennetta tasapainottamassa. Bauclic-suoralaminaateissa on yleisemmin käytetty runkolevyyn työstetty lukkoratkaisu (vetolujuus n. 600 kg/jm) ilman pohjaan integroitua askeläänieristettä.

Suoralaminaattien kulutuksenkesto-ominaisuudet soveltuvat parhaiten kotikäyttöön: KL31(EN 13 329-31)ja KL 32 (EN 13 329-32). Tuotekohtaiset takuut kotikäytössä ovat 15- 20 vuotta. Takuuehdot löytyvät tuotesivuilta.