Mobilattia•
Seinät•
Lattiauutuudet

Triofloorin kevään uutuudet ihastuttavat monipuolisuudellaan ja käytännöllisyydellään kodin remontoijia.

Esittelemme myös suunnittelijan työtä helpottavan AR-työkalun Mobilattia-sovelluksen, jonka avulla kodin suunnittelija voi kännykän tai tabletin näytöltä katsoa miltä valittu lattiakuosi näyttäisi omassa tilassa. Broomu Digitalsin suunnittelema MobiLattia löytyy AppStoresta ja Google Playsta.

Egger Home Collection – priimaa tyyliä ja kestoa

Home Design GreenTec puukomposiitti- ja Aqua+ laminaattilattiat eivät pienistä säikähdä ja siksi ne sopivatkin mainiosti esimerkiksi keittiöön ja eteiseen, joissa elämä vahvimmin lattiapintoja koettelee.

KITCHEN WALL -VÄLITILALAMINAATTI

Remontoijan suosikkilevyn menestystarina jatkuu uudella mallistolla

BerryAlloc Kitchen Wall – välitilalevy on helppo ja nopea vaihtoehto keittiökaapistojen välitilan pintamateriaaliksi. Vedenkestävä ja helppohoitoinen korkeapainelaminaattilevy liimataan valmistajan asennusohjeita noudattaen suoraan seinään tai vanhan seinäpäällysteen päälle.

Swiss Edition -kellosepäntarkasti valmistetut vinyylilattiat Sveitsistä

Näissä uutuuslattioissa on tekniikka ja ulkoasu millilleen kohdillaan. Lämmin, hiljainen ja kestävä vinyylilattia soveltuu käytettäväksi kaikissa kodin kuivissa tiloissa sekä kovemmassakin julkisessa käytössä. Uniclic-lukkopontti sekä pohjassa valmiina oleva askeläänieriste takaavat helpon ja nopean asennuksen. Ftalaatti-vapaa vinyylimallistomme on valmistettu Sveitsissä.

HERRINGBONE JA  CHEVRON -LAUTAPARKETIT

Klassinen ladontatyyli nyt myös uivana lautaparkettina

Boen-laatua ja uivan lattian asennushelppoutta saa nyt myös klassisena kalanruotokuviona.