NYT

Triofloor Tampereen Asta 2020-messuilla 31.1. – 2.2.2020

Tervetuloa osastollemme A909 tutustumaan lattia- ja seinäratkaisuihimme.

Uusi nimitys Triofloor Oy:ssä

Ari Hämäläinen on nimitetty Triofloor Oy:n myyntipäälliköksi 4.11.2019 alkaen. Arilla on vankka kokemus parkettialalta. Hän työskenteli aiemmin pitkään OR Groupin Parla -parkettien aluemyyntipäällikkönä. Toivotamme Arin tervetulleeksi tiimiimme! Maahantuontia ja...

Odotetut Boen kalanruoto-lautaparketit saapuneet varastoon

Arvokas kalanruotokuvio on nyt saatavana myös uivana lautaparkettilattiana. Perinteisesti kalanruotokuvio on ollut mahdollinen vain sauvaparkettilattiassa, jonka asentaminen ja alustaan liimaaminen vaatii poikkeuksetta ammattilaisen tekijäkseen....

Uusia kosteudenkestäviä lattiapäällysteitä

HOME Aqua+ laminaattilattiat sekä HOME Design komposiittilattiat eivät pelkää roiskeita ja ne on helppo puhdistaa. HOME Design vedenkestävä komposiittilattia Tuplasti suojattu kestämään vettä Mikronaarmunkestävä Itsekorjaava pinta PVC-vapaa...

Uusi Wall&Water seinäpaneeli märkätiloihin

Korkeapainelaminaatin käyttö seinäratkaisuna laajenee nyt keittiöistä (Kitchen wall) kosteisiin tiloihin. Märkätilasertifioitu BerryAlloc Wall&Water seinäpaneelijärjestelmä toimii pintarakenteena ja vedeneristeenä samaan aikaan. Nopeampi, kevyempi ja visuaalisesti...

Triofloor Jyväskylän Rakentajamessuilla 8.-10.3.2019 klo 10-17

Tervetuloa osastollemme B438 tutustumaan uiviin lattiaratkaisuihimme. Esillä on myös huippu-uutuuksia, kuten Micodur-kuitusementtilattia sekä Boenin uiva kalanruotoparketti.

Keskustakirjasto Oodin tammilattiat n. 4000 m2

Massiivilankku Tammi Natur/Rustic 22 x 100 x 500 – 2200 mm

Kuitusementtilattia haastaa uivat lukkoponttilattiat

Ei enää liikuntasaumalistoja tai kokonaisalarajoituksia uivissa lattiarakenteissa – vallankumouksellinen uutuus rantautuu Suomeen.

Uutuuksia BOEN-lautaparkettien varasto-ohjelmaamme

Uusi ”Live Pure” -pintakäsittelymenetelmä säilyttää puun luonnollisen värin ja on erittäin vastustuskykyinen likaa ja nesteitä vastaan.

Betonilaattakuosit Hydro Fix -massiivivinyylimallistoon

Huippusuosittu Hydrofix-massiivivinyylimallisto on laajentunut kuudella uudella kuosilla.

Lehdistötiedote 19.12.2018

– Ei enää liikuntasaumalistoja tai kokonaisalarajoituksia

Triofloor Oy aloittaa sveitsiläisen Li &Co:n valmistaman Micodur –kuitusementtilattian maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Absoluuttisen mittastabiilia kuitusementtilattiaa voidaan asentaa yhtenäisenä uivana alueena jopa tuhansia neliöitä ilman liikuntasaumalistoja ja elämisvaroja – ainoana uivana lukkoponttilattiana maailmassa.

Sementistä, kuiduista ja mineraaleista koostuva kuitusementti tunnetaan tällä hetkellä parhaiten rakennusten ulko- ja sisäverhousmateriaalina, jossa sen iskun- ja lianestokyky, vedenkestävyys, palamattomuus ja alhaisesta pH-arvosta johtuva orgaanisen kasvuston estokyky yhdessä materiaalin hyvän pinnoitettavuuden kanssa ovat tehneet siitä paljon käytetyn verhouslevyn. Li & Co kehittämän menetelmän avulla kuitusementistä voidaan valmistaa nyt myös kestäviä lukkoponttilattioita, joiden tekniset ominaisuudet ovat täysin poikkeukselliset markkinoilla oleviin parketti-, korkki-, vinyyli- ja laminaattilattioihin verrattuna.
Micodur-lattia valmistetaan sementti-selluloosakuitu-mineraali-komposiitista, joka sisältää vain 2 % synteettisiä kuituja eikä lainkaan synteettisiä sideaineita (98 % luonnontuote). Valmistustavasta johtuen sen haihtuvat orgaaniset kaasupäästöt (VOC /AgBB /< 100 ppm)ovat puuainespohjaisia lattioita pienemmät eikä kuitusementti myöskään toimi helposti kasvualustana puun tapaan orgaaniselle kasvustolle.

Lattia soveltuu erinomaisesti lattialämmityksen kanssa käytettäväksi, sillä lämpö läpäisee materiaalin helposti (EN12524 / n. 0,05m2K/W) ja kiviainespohjaisena materiaalina se myös luovuttaa lämpöä tasaisesti huoneilmaan. Materiaaliin ei myöskään vaikuta ilmankosteuden tai lämpötilan muutokset (EN434 / <0,01 %), joten suuria monimuotoisia yhtenäisiä alueita voidaan päällystää tuotteella ilman liikuntasaumalistoja ja elämisvaroja.

Micodur-kuitusementtilattian pohjassa on askeläänieriste (EN ISO 717-2/ n. 19 dB) ja pintaan on painettu uusimmalla digitaalisella painotekniikalla kuvapinta, joka on päällystetty erikoiskovalla Korus-lakkakerroksella (EN16511/ KL33). Lakkapinta ei ole märkänäkään liukas(EN51130 ja EN 13893/ R10/ luokka DS) ja askeltuntu on kiinteä lattian painon ansiosta (12 kg/m2.). Lattia on antistaattinen(EN1815/ < 2kV)) ja pinnan valon-, kemikaalin- ja tahrankestävyys on erinomainen (ISO105, EN423 ja EN438-2). Tuotteen paloluokka on BflS1(EN ISO 717-2).

Lattiaa valmistetaan lankku- ja laattakoossa (7,5 x 200 x 1235 mm ja 7,5 x 460 x 920 mm). Mallistossa on 10 lankkukuosia sekä 13 laattakuosia – myös oman designkuosin painaminen on mahdollista.

Lisätietoja:Triofloor Oy, myyntijohtaja Pasi Auvinen, 0500-314 972, pasi.auvinen@triofloor.fi

Kuitusementtilattiaesite

triofloor.Kansioesitteet-c7.mikodur.2018-11.vedos