NYT

Odotetut Boen kalanruoto-lautaparketit saapuneet varastoon

Arvokas kalanruotokuvio on nyt saatavana myös uivana lautaparkettilattiana. Perinteisesti kalanruotokuvio on ollut mahdollinen vain sauvaparkettilattiassa, jonka asentaminen ja alustaan liimaaminen vaatii poikkeuksetta ammattilaisen tekijäkseen....

Uusia kosteudenkestäviä lattiapäällysteitä

HOME Aqua+ laminaattilattiat sekä HOME Design komposiittilattiat eivät pelkää roiskeita ja ne on helppo puhdistaa. HOME Design vedenkestävä komposiittilattia Tuplasti suojattu kestämään vettä Mikronaarmunkestävä Itsekorjaava pinta PVC-vapaa...

Uusi Wall&Water seinäpaneeli märkätiloihin

Korkeapainelaminaatin käyttö seinäratkaisuna laajenee nyt keittiöistä (Kitchen wall) kosteisiin tiloihin. Märkätilasertifioitu BerryAlloc Wall&Water seinäpaneelijärjestelmä toimii pintarakenteena ja vedeneristeenä samaan aikaan. Nopeampi, kevyempi ja...

Triofloor Jyväskylän Rakentajamessuilla 8.-10.3.2019 klo 10-17

Tervetuloa osastollemme B438 tutustumaan uiviin lattiaratkaisuihimme. Esillä on myös huippu-uutuuksia, kuten Micodur-kuitusementtilattia sekä Boenin uiva kalanruotoparketti.

Keskustakirjasto Oodin tammilattiat n. 4000 m2

Massiivilankku Tammi Natur/Rustic 22 x 100 x 500 – 2200 mm

Kuitusementtilattia haastaa uivat lukkoponttilattiat

Ei enää liikuntasaumalistoja tai kokonaisalarajoituksia uivissa lattiarakenteissa – vallankumouksellinen uutuus rantautuu Suomeen.

Uutuuksia BOEN-lautaparkettien varasto-ohjelmaamme

Uusi ”Live Pure” -pintakäsittelymenetelmä säilyttää puun luonnollisen värin ja on erittäin vastustuskykyinen likaa ja nesteitä vastaan.

Betonilaattakuosit Hydro Fix -massiivivinyylimallistoon

Huippusuosittu Hydrofix-massiivivinyylimallisto on laajentunut kuudella uudella kuosilla.

Näytetilaukset  trio@triofloor.fi tai (09) 8545 130

Kodinsisustajat

Lautaparketit, laminaattilattiat, vinyylilattiat, korkkilattiata, nahkalattiat ja kuitusementtilattiat

 • Toimitamme veloituksetta 2 lattianäytettä uivien lattiarakenteiden varastotuotteista (koko n. A4) lähipostiisi noin viikon toimitusajalla, tilaustuotteilla toimitusaika vaihtelee tapauskohtaisesti. Saat paketin saapumisilmoituksen joko tekstiviestinä tai sähköpostina.
 • Massiiviparkettiennäytteet tilataan yleensä parkettiasennusliikkeitten kautta. Näin voit olla varma, että lattiaprojektissasi on alusta alkaen käytössä asentamisen ja pintakäsittelyn asiantuntemus.
 • Emme toimita näytteitä Kitchen Wall – välitilalevyistä.

Näytepalvelu PRO

Suunnittelijakunta, rakennus- ja asennusliikkeet sekä jälleenmyyjät

Näytteiden toimitusajat

 • Varastotuotteiden näytteillä toimitusaika on noin viikko, lähetyspäivät ovat varastoltamme viikoittain tiistaisin ja perjantaisin. Tilaustuotteilla toimitusaika vaihtelee tapauskohtaisesti.
 • Lähetetään klo 14:00 postipakettina, joka jaetaan vastaanottajalle.
 • Kiireellisissä tapauksissa yhteydenotot aina puhelimitse myyntipalveluun (09) 8545 130.
 • Rakennusliikkeiden kohdenäytteillä (uivat lattiaratkaisut) toimitusaika on n. 1 viikko.
 • Myymälöiden seinä- ja telinenäytteillä toimitusaika on n. 1-3 viikkoa

Massiiviparkettien näytteet

 • Toimitetaan pääsääntöisesti pintakäsittelemättöminä.
 • Asennusliikkeet tekevät pintakäsittely-malleja projektikohtaisesti, jolloin haluttu lopputulos pystytään määrittämään tarkasti etukäteen.
 • Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta tai tarvetta, on näyttelyssämme olevia malleja mahdollisuus lainata 1-2 viikon laina-ajalla.